2015-01-17 19:53:04
Φωτογραφία για ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
Λέγοντας πως η χώρα απαιτεί «μεγάλες συναινέσεις», ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Αρνήθηκε να δώσει τη συναίνεση και τώρα θα δυσκολευτεί να την βρει». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε επίσης και αναφορά του Γ.Παπανδρέου, λέγοντας πως «για σοβαρά θέματα, οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο στα Ιωάννινα, ο Ευ.Βενιζέλος αναφέρθηκε στην αυτοδυναμία που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι θεμιτό το κάθε κόμμα να διεκδικεί το υψηλότερο ποσοστό, όμως ο κ. Τσίπρας, την αυτοδυναμία την χρησιμοποιεί άλλοτε ως απειλή, άλλοτε ως άλλοθι και άλλοτε ως διαβεβαίωση» είπε. Η χώρα, τόνισε, «θέλει μεγάλες συναινέσεις και συστρατεύσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως αρνήθηκε να δώσει την συναίνεση και τώρα θα δυσκολευτεί να την βρει».

Σχετικά με την αναφορά του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι ουδέποτε του πρότεινε να αναλάβει πρωθυπουργός, ο Ευ.Βενιζέλος ανέφερε πως «υπάρχει μια ηθική του δημοσίου διαλόγου. Για θέματα σοβαρά, πολιτικά και ιστορίας, οφείλουμε να είμαστε ακριβείς και ειλικρινείς».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ