2015-01-17 19:53:30
Φωτογραφία για ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ... ΜΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Περισσότερα από 300 παιδιά των κεντρικών μας σχολών, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις κεντρικές μας σχολές Ρέντη και Καραϊσκάκη, παρευρέθηκαν οι παίκτες της ομάδας μας Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Αλμπέρτο Μποτία όπου αφού έβγαλαν ομαδικές φωτογραφίες με όλα τα τμήματα και τους προπονητές, μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά των σχολών μας.

Τους παίκτες υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν στη σχολή δύο μικροί άσοι, ο Νέστορας από τη σχολή Ρέντη και ο μικρός Παντελής από τη σχολή Καραϊσκάκη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο scouter της ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης και οι προπονητές της ακαδημίας κ.κ. Ιάκωβος Χατζηράπτης και Νίκος Τοπολιάτης

Οι νικητές των φλουριών πήραν διάφορα δώρα από τη Unicef και το Red Store.

Τα ονόματα των τυχερών: Σκανδάλης, Μίχας, Πίνης, Μουράτης, Ασημακόπουλος, Κορούτι, Κολιτσόπουλος, Λιανέρης, Χίου, Μαντωνακάκης, Κάσσης, Ντούλος, Καρακώστας, Κουναδίνης, Μανωλακάκης, Πολιτόπουλος, Σάκκας, Κορφιάτης, Δήμας, Κιλλέμε, Γκιόκας, Ζουριδάκης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι προπονητές των σχολών μας μοίρασαν εισιτήρια σε όλα τα παιδιά για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ