2015-01-17 21:44:26
Φωτογραφία για Η συγκίνηση της Νατάσας Ράγιου όταν την τίμησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ
Τη Νατάσα Ράγιου τίμησαν οι παλαίμαχοι ο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά από πρόταση του πρόεδρου Στέλιου Σεραφείδη , σε μια συγκινητική και γεμάτη παλμό εκδήλωση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου.

Την τιμητική πλακέτα ( για την «προσφορά στην κοινωνία και τον πολιτισμό») επέδωσε την δημοσιογράφο και π. βουλευτή Αχαΐας ,ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Χρήστος Αντωνόπουλος.

Η Νατάσα Ράγιου , αφιέρωσε την τιμητική πλακέτα στον πάτερα της Φάνη, τον άνθρωπο που, όπως είπε, της μεταλαμπάδευσε την αγάπη για τις αλησμόνητες πατρίδες και την έμαθε ότι η ΑΕΚ είναι όχι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά μια ιδέα χαραγμένη στην καρδιά ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα της ότι, παρά τις δυσκολίες και τα αναχώματα που προσπαθούν να βάλουν κάποιοι με μικροπολιτικές σκοπιμότητες , το γήπεδο θα γίνει με το πείσμα και την αγωνιστικότητα του Δ. Μελισσανίδη και τη βοήθεια όλων όσοι αγαπούν την ΑΕΚ.


Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν επίσης ο π. πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, ο ογκολόγος του «Υγεία» Πάρης Κοσμίδης, η Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο Μαρία Σταματούλα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Νικολάου, ο τραγουδιστής Μίλτος Πασχαλίδης, οι ποδοσφαιριστές Πλατέλλας Ευάγγελος , Άκης Ζήκος και Λευτέρης Ιστόριος, η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ κ.α.

Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση με κυρίαρχο θέμα το γήπεδο «Αγιά Σοφιά» στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Παρόντες μεταξύ άλλων: ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης και πολλοί άλλοι .
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ