2015-01-18 22:23:12
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!
Με εμφανή τα σημάδια της ικανοποίησης στο πρόσωπό του από τον θρίαμβο επί της Βουλιαγμένης παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ο οποίος είδε το παιχνίδι από την εξέδρα εξαιτίας της αποβολής του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λέϊντεν, δήλωσε: «Σίγουρα μας ενδιέφερε η πρώτη θέση αλλά σαφώς μετράει και το γόητρο μεταξύ των δυο ομάδων που θα παίξουν αντίπαλες και στον τελικό του πρωταθλήματος. Υπήρχε και το προηγούμενο ματς του πρωταθλήματος στο οποίο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσοι έπρεπε, η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη από μας και θα μπορούσε να κερδίσει. Σήμερα εμείς θέλαμε να αποδείξουμε ότι η ομάδα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Θρύλου, για να προσθέσει:

«Αυτό ήταν το κυρίως κίνητρο που είχαν οι αθλήτριές μας, περισσότερο και από την πρώτη θέση
. Τα τελευταία λεπτά έφυγα από την εξέδρα γιατί δεν άντεχα. Θα μπορούσα να ζητήσω από την Len και από την ΚΟΕ να καταργήσουν αυτή την ποινή της μιας αγωνιστικής, είναι απάνθρωπο για μας τους προπονητές και τουλάχιστον εγώ δεν την αντέχω την κερκίδα. Πρώτον η Σταματοπούλου το έχω πει θα γίνει πολύ καλή τερματοφύλακας. Είναι πολύ μικρή ακόμα, έχει απειρία, πρώτη φορά παίζει σε τέτοια παιχνίδια και ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Είμαι τυχερός που έχω ένα τέτοιο δίδυμο τερματοφυλάκων στην ομάδα. Όσον αφορά την Αλεξάνδρα (Ασημάκη), είναι τεράστια αθλήτρια και δεν κολλάει πουθενά. Είδατε σήμερα προσωπικά πήρε το παιχνίδι, καθάρισε σε δύσκολες στιγμές έπαιξε παρά πολύ καλή άμυνα και στα 4 οκτάλεπτα, κάτι εξωπραγματικό για έναν φουνταριστό και σε τέτοιο ρυθμό. Θα προτιμούσα μια ομάδα που είναι πιο κοντά σε εμάς, όπως είναι οι Ιταλικές, αλλά όποια και να έρθει πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ