2015-01-18 22:04:25
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ... ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ
Πανευτυχής και χαμογελαστός για το γεγονός ότι η πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού σε εντός έδρας παιχνίδι, συνοδεύτηκε με νίκη επί του Παναιτωλικού, παρουσιάστηκε ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Nova αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, είχε μόνο καλά λόγια να πει για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι οπαδοί του Θρύλου, αλλά και την εν γένει αντιμετώπιση του αγώνα από τους παίκτες του.

«Είναι μία ομάδα πολύ οργανωμένη και με καλή άμυνα ο Παναιτωλικός. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ σ’ αυτή την ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δημιουργήσαμε σημαντικές ευκαιρίες.

Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι καταφέραμε και κερδίσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βίτορ Περέιρα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους οπαδούς του Θρύλου, ερωτηθείς για την πρώτη του ...«γνωριμία» στο «Ναό» με το απαιτητικό κοινό των ερυθρόλευκων:

«Είναι πάντα μια καινούρια εμπειρία. Έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Με τη δική τους βοήθεια καταφέραμε και κερδίσαμε και τους ευχαριστώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ