2015-01-19 10:02:23
Φωτογραφία για «ΚΕΡΔΙΖΕΙ» Ο ΠΕΡΕΪΡΑ...
Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το σερί νικών του και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε εναντίον του Παναιτωλικού.

Ο Βίτορ Περέιρα είχε καθοριστικό ρόλο με τις αλλαγές σε πρόσωπα, θέσεις και σχήματα που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει ευστροφία και ψυχραιμία στο κοουτσάρισμά του και να παρεμβαίνει αποφασιστικά στη ροή του ματς.

Ο Περέιρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στον Ολυμπιακό και ειδικά των παικτών που είναι και το σημαντικότερο. Φαίνεται μάλιστα ότι πλέον το παιχνίδι των ερυθρόλευκων έχει ισορροπήσει περισσότερο και έχει βελτιωθεί στο θέμα της τακτικής σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, με μεγαλύτερη προσοχή και οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι.

Λύσεις δίνουν πια περισσότεροι παίκτες, όπως ο Ντοσεβί και ο Ντουρμάζ που δείχνουν πολύ ανεβασμένοι με την αλλαγή προπονητή, όπως και ο Κασάμι που δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Περέιρα τον βάζει στη... σωστή θέση στο γήπεδο.

Στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Τύρναβο θα γίνουν πολλές αλλαγές για να ξεκουραστούν οι βασικοί, με τον Περέιρα να παραδέχεται ότι είναι φυσιολογική η έλλειψη φρεσκάδας με την ένταση που υπάρχει στις προπονήσεις στο πρώτο του διάστημα παρουσίας του στην ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ