2015-01-19 13:38:13
Φωτογραφία για «ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ»
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έστειλε το...μήνυμα κατά την αναχώρηση της για την Ιταλία όπου θα προετοιμαστεί για μια εβδομάδα

Επί Ιταλικού εδάφους μεταφέρεται από την Κυριακή, η προετοιμασία της Βάσω Βουγιούκα ενόψει της συμμετοχής της στο Κύπελλο Κόσμου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ο.Α.Κ.Α.. Η αθλήτρια ξιφασκίας του Ολυμπιακού την Κυριακή (18/1) αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» και με προορισμό τη Ρώμη όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το στάδιο της προετοιμασίας.

Έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε κατά την αναχώρησή της η Βάσω Βουγιούκα δήλωσε: «Ελπίζω σε μια καλή διάκριση στο Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη χώρα μας στο τέλος του μήνα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έμεινα 2,5 εβδομάδες εκτός αλλά πλέον είμαι μια χαρά και έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου. Τώρα πάω στην Ιταλία με σκοπό να γυρίσω πιο δυνατή μέσα από αυτές τις προπονήσεις, για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα στο «Ακρόπολις». Σίγουρα θα έχουμε μια πολύ δυνατή διοργάνωση αφού θα συμμετάσχουν αθλητές από όλες τις χώρες του κόσμου». 

Τέλος το πρόγραμμα των αγώνων και οι αντίπαλοι τους οποίους θα αντιμετωπίσει η Βάσω Βουγιούκα θα γίνουν γνωστοί μια ημέρα πριν την έναρξη της διοργάνωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ