2015-01-19 18:05:50
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για τα σεμινάρια Προμηθέας στη Θεσσαλονίκη
Aγαπητό Tromaktiko, 

Είχα ανεβάσει τον περασμένο Δεκέμβριο ένα κείμενο σχετικά με κάποια σεμινάρια τα οποία... ήταν (προγραμματισμένα;) να ξεκινήσουν τον Μάιο του 2014. 

Ύστερα από πάρα πολλές υποσχέσεις και πάρα πολλές αναβολές, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Άνθρωποι βασιζόμενοι στα λεγόμενα των υπευθύνων ''ανοίχτηκαν'' οικονομικά και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν, είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. 

Επίσης όλοι εμείς που συμμετείχαμε στα σεμινάρια μας ζητήθηκε και δώσαμε όλα τα προσωπικά μας στοιχεία σε αγνώστους. Μέσα σε αυτά τα στοιχεία είναι και οι προσωπικοί μας λογαριασμοί. Έχουν δηλαδή στα χέρια τους τουλάχιστον 600 λογαριασμούς βιβλιαρίων, ανθρώπων οι οποίοι χωρίς αντίρρηση τα έδωσαν. 

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ύστερα από 8 μήνες θα έχουμε τραβήξει όλα αυτά. Επικοινωνήσαμε πριν μέρες με έναν από τους υπευθύνους και μας είπε για πολλοστή φορά ότι όλα πάνε καλά και ότι τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, χωρίς για ακόμη μία φορά να μας δώσει τα στοιχεία της εταιρίας που τα διοργανώνει
. Σκοπός της δημοσίευσης του κειμένου αυτού είναι να τονίσουμε για ακόμη μία φορά το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και επίσης να ενημερώσουμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που εμπλέκεται στην κατάσταση αυτή ότι έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook που αφορά τα σεμινάρια αυτά. 

Μπορεί εύκολα κάποιος να την βρει πατώντας στην αναζήτηση -Σεμινάρια Προμηθέας στη Θεσσαλονίκη-. Ευελπιστούμε στην επίσκεψη της σελίδας όσο γίνεται περισσοτέρων ανθρώπων ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια επικοινωνία μαζί τους και να προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την δημοσίευση του κειμένου μου.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ