2015-01-20 14:19:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθη για επίθεση σε βάρος 75χρονης αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν κι άλλα...
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 48χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και ληστεία.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, αφαίρεσε τσάντα 75χρονης ημεδαπής, που περιείχε διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι άμεσα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 48χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν την τσάντα της παθούσας.

Επιπλέον, ο 48χρονος είχε διαπράξει δύο ημέρες νωρίτερα (17-1-2015), στην Πάτρα, κλοπή μοτοποδηλάτου, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ο δράστης στις (11-12-2014) στην Πάτρα, είχε αφαιρέσει με την απειλή μαχαιριού, από 22χρονη ημεδαπή, την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Σημειώνεται , ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατ επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις ενώ είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από κατάστημα κράτησης, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ