2015-01-20 15:13:27
Φωτογραφία για Δεν... προλαβαίνει να έρθει σε Πάτρα και Αχαΐα ο Αντώνης Σαμαράς – Ρίχνει το βάρος του αλλού
Τέσσερις ημέρες απομένουν ουσιαστικά στους πολιτικούς αρχηγούς για τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και όπως όλα δείχνουν, μετά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, ούτε και ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα έρθει στην Πάτρα.

Το ρεπορτάζ λέει ότι τελικά ο κ. Σαμαράς δεν… προλαβαίνει να έρθει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα καθώς επιθυμεί να ρίξει βάρος σε άλλες περιοχές της χώρας όπου προφανώς προσδοκά καλύτερα ποσοστά στις εκλογές.

Η παρουσία του στην Πάτρα είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, τότε όμως ο πρωθυπουργός προτίμησε να πάει στην Γαλλία για να συμμετάσχει στην πορεία στο κέντρο του Παρισιού.

Έκτοτε, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, τα τοπικά στελέχη της ΝΔ προσπάθησαν να βρουν άλλη ημερομηνία. Επικοινώνησαν ξανά και ξανά με το πρωθυπουργικό γραφείο, «παρακαλώντας» ουσιαστικά, για κάθοδο Σαμαρά, εξηγώντας ότι η ΝΔ στην Αχαΐα χρειάζεται ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα προκειμένου να ανακοπεί η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, κατά πως φαίνεται, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ είναι βεβαρημένο και δεν υπάρχει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, χρόνος για την Πάτρα Πολιτικοί παράγοντες εκτιμούν ότι από το επιτελείο του πρωθυπουργού θεωρούν ότι η Αχαΐα είναι "χαμένη υπόθεση" και προτιμούν να ρίξουν το βάρος τους αλλού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ