2015-01-22 14:36:05
Φωτογραφία για Αποκάλυψη: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης της Ελένης Μενεγάκη όταν γεννήσει! [photo]
«Φωτιά» έχουν πάρει τα σενάρια που θέλουν τον ...Μάκη Πουνέντη να αντικαθιστά την… Ελένη Μενεγάκη, όταν εκείνη φύγει για να γεννήσει! Μάλιστα, μία ατάκα που προ ημερών είπε ο ίδιος στην εκπομπή της παρουσιάστριας έχει αποκτήσει πλέον άλλο νόημα Ο Μάκης βρέθηκε στον καναπέ της «Ελένης» την περασμένη Τρίτη, πριν γίνει γνωστό το αιφνιδιαστικό «κόψιμο» του «Αυτά Είναι».

Ο παρουσιαστής έδειξε να γνωρίζει καλά όσα λέει on air η Ελένη και, όταν τον ρώτησε πώς γίνεται αυτό αφού για κάποια ώρα είναι «απέναντι», εκείνος παραδέχθηκε ότι βλέπει την εκπομπή μέσω Ίντερνετ. «Είναι κακό να βλέπεις τους φίλους σου; Επειδή έχουμε βρεθεί απέναντι; Ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα σε ένα μήνα, σε μία σεζόν…», πρόσθεσε!

«Δεν σ’ αφήνω να μιλήσεις άλλο, είσαι επικίνδυνος εσύ», του απάντησε, εξίσου αινιγματικά, η Ελένη!

Σαν να μην έφτανε αυτό, την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Μάκης Πουνέντης βρέθηκε στο «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, άφησε να εννοηθεί πως ο παρουσιαστής θα αναλάβει την «Ελένη» όταν η Μενεγάκη, που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει τον πελαργό στα τέλη του Φλεβάρη, φύγει για να γεννήσει…
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ