2015-01-23 10:14:22
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ο ΓΚΑΖΑΡΙΑΝ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 5+1
O Γκαζαριάν είναι το νούμερο... 1 φαβορί για δανεισμό, την ώρα που στον Ολυμπιακό θα αποφασίσουν άμεσα για το μέλλον των Ολαϊτάν, Ιμπραϊμ, Πελέ, Διαμαντάκου και Ντουρμάζ, ενώ ερωτηματικό παραμένει πάντα ο Σαλίνο.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο Αρμένιος από την στιγμή που δεν... πείθει δεν γίνεται να συνεχίσει στο Λιμάνι. Ο Γκαζαριάν είναι σχεδόν... φευγάτος από τον Ολυμπιακό. Θα βρεθεί σύντομα ομάδα για να δοθεί δανεικός.

Από εκεί και πέρα δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ των ερυθρόλευκων ο Πελέ ενώ σύντομα θα κριθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τους Ολαϊτάν και Διαμαντάκο, όπως και για τον Ιμπραϊμ (για τον οποίο επίσης τα δεδομένα είναι δύσκολα).

Όσον αφορά Ντουρμάζ η πίεση της Φενέρ δεν έχει σταματήσει, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο παίκτης θα κλείσει στους Τούρκους. Θα φύγει εφόσον η προσφορά της Φενέρ ή της Μπεσίκτας είναι η ανάλογη... Όπως και να έχει το θέμα του είναι ακόμα ανοιχτό, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Τέλος υπάρχει και ο Σαλίνο που ναι μεν παραμένει σε... στενό κλοιό, ωστόσο για να φύγει θα πρέπει να υπάρχει άλλη εναλλακτική για την θέση του δεξιού μπακ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ