2015-01-23 20:00:24
Φωτογραφία για Κείμενο προβληματισμού αναγνώστη
Αγαπητό Tromaktiko,

Διάβασα ένα κείμενο που... αναρτήσατε με τίτλο «ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ» και πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα. Κατ’ αρχήν, επειδή εκτιμώ και παρακολουθώ τον χώρο σας κι ενημερώνομαι από αυτόν, περίμενα ότι η ομάδα σας θα φιλτράριζε τα κείμενα και δεν θα άφηνε να περάσουν κείμενα με τέτοιες ανιστόρητες και αστήριχτες απόψεις και πληροφορίες. Πού βρήκε γραμμένα όλα αυτά που λέει ο γράφων το κείμενο; Ποιοι ιστορικοί έγραψαν κάτι τέτοιο; Και ακόμα ποια είναι τα πιστεύω του και γιατί βγάζει τέτοιο μίσος για την Ελληνορθοδοξία; Ας ενημερωθεί πρώτα τι σημαίνει Ρωμηωσύνη (διότι η λέξη Ρωμηός δεν σημαίνει τίποτε άλλο από Έλληνας Ορθόδοξος. Έλληνας αναγεννημένος από την ειδωλολατρία στον Χριστό). Ας διαβάσει τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη για να μάθει τι πίστευαν όλοι οι αγωνιστές ΕΛΛΗΝΕΣ από το 1453 που έπεσε η Πόλη και μετά. Ας διαβάσει ιστορία να μάθει τι πρεσβεύει η Αναγέννηση της Δύσης, που το μόνο που έφερε ήταν η σαρκολατρεία, ο εγωιστικός ανθρωποκεντρισμός και ο αντίχριστος αιρετικός χωρίς Χριστό πολιτισμός, όπου χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται (Πράγματι εδώ θα συμφωνήσω, πως η Αναγέννηση δεν έχει καμία σχέση με την Ρωμηωσύνη)
. Και τέλος ας μας εξηγήσει πως γίνεται να απαγορεύεται η λέξη Έλληνας και την ίδια στιγμή να είναι επίσημη γλώσσα ολόκληρης της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τα Ελληνικά; Δεν ξέρει ότι ολόκληρη η Ρωμανία είχε γίνει Ελλάδα; Δεν ξέρει ότι όποιος ήθελε να λέγεται υπήκοος της Ρωμανίας έπρεπε να γίνει πρώτα Έλληνας (όχι όμως ειδωλολάτρης Έλληνας);

Ελπίζω να μην αφήσετε να περάσουν ξανά άλλα τέτοια κείμενα που το μόνο που κάνουν είναι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να φαρμακώνουν ψυχές που είναι μετέωρες. Ειδικά στον παρόντα καιρό, που διώκεται ανελέητα η Ορθοδοξία μας, η ιστορία μας και η πατρίδα μας.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ColorFont2: Cydia tweak free upadate v6.0-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ColorFont2: Cydia tweak free upadate v6.0-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ