2015-01-25 18:27:11
Φωτογραφία για Ο ΧΑΝΤΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ... ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΛΑΜΠΟΡΑΛ!
Τα πήγε περίφημα και αυτός και μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη ήταν οι κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής σταμάτησε στους 14 πόντους στον αγώνα με τη Λαμποράλ.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στον «Γαύρο» για τα όσα κατάφερε απέναντι στους Ισπανούς, ενώ αποκάλυψε και τα λόγια του Σφαιρόπουλου στους ερυθρόλευκους στο ημίχρονο.

Αναλυτικά ο Χάντερ μίλησε:

Για το πώς νιώθει με τους φίλους του Ολυμπιακού:

«Το συναίσθημα να παίζεις απέναντι σε αυτούς τους φιλάθλους είναι πολύ όμορφο. Όπως λέω συνεχώς οι οπαδοί μας όταν χαίρονται και το ευχαριστιούνται μας δίνουν επιπλέον ενέργεια και κίνητρο στο παρκέ. Και αυτό πιστεύω πως είναι το πιο σημαντικό για εμάς»

Για το πώς είναι να παίζεις απέναντι σε τόσο ψηλά κορμιά όπως ο Αϊβερσον:

«Δεν ήταν καθόλου μα καθόλου εύκολο αδερφέ. Και πώς να είναι δηλαδή εύκολο. Εμείς πάντως παίξαμε πολύ δυνατά κοντά στην ρακέτα και πιο σκληρά. Περνούσε η ώρα και εντείναμε τις προσπάθειες μας και την πίεση ώστε να βρούμε τους χώρους και να τους απομονώσουμε».


Για το τι τους είπε ο Σφαιρόπουλος και… μεταμορφώθηκαν στο β΄μέρος:

«Το εκπληκτικό στην περίπτωση του ήταν ότι δεν μας είπε απολύτως τίποτα. Εννοώ ότι μας είπε να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε. Δεν μπήκε δηλαδή μέσα στα αποδυτήρια και άρχισε να φωνάζει. Απλά μπήκε ήρεμος και μας είπε χαλαρώστε, περάστε μέσα στο παρκέ και πάρτε το παιχνίδι. Παίξτε το μπάσκετ σας».

Για το που κρίθηκε το ματς με την Λαμποράλ:

«Από την άμυνα μας για ένα ακόμη ματς. Ειδικά στην τελευταία περίοδο. Τους δείξαμε ότι το θέλαμε πραγματικά. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, δεν πιστέψαμε ότι θα χάσουμε αυτό το ματς και συνεχίσαμε να παλεύουμε».

Για την Εφές:

«Αυτό που έχω μάθει είναι ότι κάθε παιχνίδι έχει τις προκλήσεις του. Οπότε πιστεύω για μας πραγματικά δεν πρέπει να ανησυχούμε για την άλλη ομάδα. Πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το εγώ μας και ο τρόπος που προετοιμαζόμαστε. Και να πηγαίνει όπως πρέπει η άμυνα και η επίθεση και να συνεχίζουμε».

Για την κόντρα με τους Λάσμε και Κρστιτς:

«Θα είναι ένα καλό παιχνίδι σίγουρα στην Εφές. Είναι και οι δύο που μου είπες πολύ καλοί παίκτες αλλά για μας όπως σου είπα και πριν, αλήθεια δεν φοβάμαι ή ενδιαφέρομαι για τον αντίπαλο μου. Για να είμαι ειλικρινής αυτός είμαι εγώ. Να δουλεύω για την προσωπική μου βελτίωση, να γίνομαι καλύτερος ως παίκτης. Να βοηθάω την ομάδα μου και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ