2015-01-28 11:14:13
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΜΠΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ (;) ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ!
Ο Μαουρίτσιο Γκαρσία που εξακολουθεί να παρουσιάζεται ως ατζέντης του Άλαν Πουλίδο μίλησε στο ESPN για το νεαρό Μεξικάνο επιθετικό και... έμπλεξε τα πράγματα, τουλάχιστον σε μία πρώτη ανάγνωση. 

Το λέμε αυτό γιατί δείχνει να τον έχει "χαλάσει" η επιλογή του Πουλίδο... Ίσως επειδή δεν τρώει από την πίτα... ποιος ξέρει.

Ο Γκαρσία είπε λοιπόν στο ESPN : 

«Προσωπικά δεν ξέρω κάτι για μεταγραφή του Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Να θυμάστε πως εγώ ήμουν ο άνθρωπος που ταξίδεψα στην Ευρώπη για τις επαφές με την ελληνική ομάδα.

Εμείς δεν είχαμε καμία ειδοποίηση για τα περί μεταγραφής του. Εκτός αυτού υπάρχει συμβόλαιο. Ο Πουλίδο δεν μπορεί να υπογράψει αλλού.

Ο Άλαν δυστυχώς άκουσε έναν άνθρωπο με μικρή εμπειρία που του είπε πως θα πρέπει να δώσει... μάχη για να φύγει από την Τίγκρες. Του έδωσε γενικά συμβουλές που δεν του έκαναν καλό. Που κατά την προσωπική μου γνώμη μόνο τον έβλαψαν.

Δεν θέλω να πω δημόσια ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. Δεν πρόκειται να το κάνω αυτήν την στιγμή. Για τον Πουλίδο υπάρχει συμβόλαιο που είναι κατατεθειμένο στην Ομοσπονδία του Μεξικού. Ένα συμβόλαιο που παραμένει σε ισχύ. Εγώ από την μεριά μου πάντα έκανα το καλύτερο δυνατό για τον Άλαν Πουλίδο. Πάντα λειτουργούσα με γνώμονα το συμφέρον του και το τι θα τον βοηθούσε στην καριέρα του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ