2015-01-28 11:43:10
Φωτογραφία για Ο ΝΕΤΟ ΚΑΙ Η... ΕΤΟΙΜΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!
Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα της απόκτησης του Λουίς Νέτο, την ίδια στιγμή, που φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και με την... εναλλακτική λύση, σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Πορτογάλο.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν, συντομότερα η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, προκειμένου να τεθεί ο παίκτης στη διάθεση του Βίτορ Περέιρα.

Ο Νέτο αγωνίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τη Λέγκια Βαρσοβίας, όμως δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ίδιος πιέζει τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας για να αποχωρήσει. Ο Βίτορ Περέιρα εξετάζει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ των ερυθρόλευκων, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ελληνική αγορά, προκειμένου να ξεχωρίσουν από τώρα τις περιπτώσεις, για τις οποίες θα κινηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Τέλος, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, αν και οι πιθανότητες για να γίνει άμεσα μια τέτοια μετεγγραφή έχουν... μειωθεί, μετά την απόφαση για παραμονή του Τζίμι Ντουρμάζ στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ