2015-01-28 14:31:18
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Aυτός είναι ο Δεύτερος ΕΡΩΤΑΣ του Αλέξη Τσίπρα!
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει άλλη μία μεγάλη αγάπη Στην Ισπανία βρίσκεται και έχει κι αυτή, τη δική της επαναστατική χροιά. Το γεγονός αποκάλυψε ο επικεφαλής της καταλανικής αριστεράς, Ζοάν Ερέρα.

Ο πρωθυπουργός δεν αγαπάει μόνο τον Παναθηναϊκό, είναι και οπαδός της Μπαρτσελόνα και μάλιστα θέλει να βρεθεί στο “Καμπ Νου” για να παρακολουθήσει αγώνα της, όπως αποκάλυψε ο στενός του φίλος στην Καταλονία, με τον οποίο γνωρίζεται από το 2006 και μαζί του συζητάει και για το ποδόσφαιρο.

“Σε μια από τις πρόσφατες κουβέντες μας, μου αποκάλυψε πως είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και μου ζήτησε την επόμενη φορά που θα έρθει στην Ισπανία να πάμε μαζί στο γήπεδο”, τόνισε ο Ερέρα και πρόσθεσε: “Του αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, διότι βλέπει τους ποδοσφαιριστές να παίζουν με απίστευτο πάθος. Τώρα πια χαίρομαι που θα συνοδεύσω στο γήπεδο τον πρωθυπουργό της Ελλάδας”.

Ο Ζοάν Ερέρα, ύμνησε την εργατικότητα του Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι λατρεύει τους περιπάτους στη Βαρκελώνη: “Τον ενδιαφέρει πολύ και η πολιτική μας και ο πολιτισμός μας. Απολαμβάνει πολύ να περπατά στη Βαρκελώνη και έχει ταξιδέψει και στο Νότο της χώρας μας. Είναι ένας άνθρωπος πολύ εργατικός, μεθοδικός και προσιτός. Είναι ένας πολύ καλός φίλος”.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ