2015-01-29 02:50:07
Φωτογραφία για Αλλάζει όνομα το στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης - Δείτε πως θα το λένε
Το ποδόσφαιρο είναι μία μεγάλη επιχείρηση και οι ομάδες κολοσσοί του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κοιτούν την... τσέπη τους και το πως θα αυξηθούν τα έσοδα τους. Μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες που έχουν κλειστεί ποτέ είναι αυτή ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η "Βασίλισσα της Ευρώπης" έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρία IPIC για την ονοματοδοσία του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" έναντι ενός ποσού 20 εκατ. ευρώ το χρόνο για τα επόμενα 15 χρόνια.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της 300 εκατομμύρια ευρώ με την εταιρία πετρελαίου από το Άμπου Ντάμπι (η οποία δραστηριοποιείται και στην Ισπανία) να αλλάζει επιλέγει το νέο όνομα του ιστορικού γηπέδου.

Ήδη είχε ακουστεί το IPIC Μπερναμπέου ωστόσο αυτό απορρίφθηκε σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί. Τώρα η As αποκαλύπτει ότι έχει αποφασιστεί το νέο όνομα του σταδίου το οποίο θα μετονομαστεί σε "Άμπου Ντάμπι Μπερναμπέου".


Επίσημη τοποθέτηση από τη Ρεάλ σχετικά με το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν υπάρχει μέχρι τώρα, ενώ πρόσφατα ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε πει πως θα δοθεί ένα προσωνύμιο στο ιστορικό στάδιο. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι συγκεκριμένο όνομα ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που έγινε στα γραφεία της εταιρίας Cepsa (πρόκειται για ισπανική εταιρία πετρελαίου που έχει εξαγοραστεί από την IPIC).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" αποτελεί την έδρα της Ρεάλ από το 1947 και μέχρι σήμερα έχει υποστεί δύο ανακαινίσεις (1982 και 2001) και αναμένεται να γίνει η τρίτη και μεγαλύτερη.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο η Ρεάλ είχε αφαιρέσει τον σταυρό από το σήμα της μετά από αίτημα των επενδυτών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ