2015-01-30 20:35:54
Φωτογραφία για «Πολεμικό κλίμα» Ελλάδας - τρόικας μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ
Τον γύρο του κόσμου κάνει η ένταση μεταξύ του Γερούν Ντάισελμπλουμ και του... Γιάνη Βαρουφάκη στην κοινή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Οικονομικών, υπογραμμίζοντας τις δηλώσεις αντίθεσης του έλληνα υπουργού Οικονομικών προς τη συνέχιση της συνεργασίας με την τρόικα.

Για ανοιχτή σύγκρουση τρόικας- Ελλάδας κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ με το Spiegel να τονίζει στο πρώτο θέμα του ότι «ο έλληνας υπουργός Οικονομικών διώχνει την τρόικα» σημειώνοντας ότι εμφανώς οργισμένοι Βαρουφάκης και Ντάισελμπλουμ αποχώρησαν από την αίθουσα της συνέντευξης τύπου. Παράλληλα κάνει λόγο, χαρακτηριστικά για «σκάνδαλο στην Αθήνα» αφού «η Αθήνα επέλεξε ρήξη».

«Δεν θα συνεργαστούμε με την τρόικα» είναι ο τίτλος του βασικού θέματος της γερμανικής Handesblatt η οποία αναφέρεται στις δηλώσεις του έλληνα υπουργού Οικονομικών.

«Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται να εργαστεί με την τρόικα» αναφέρει η Deutsche Welle σημειώνοντας τις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη τις οποίες δεν βλέπει με καλό μάτι η Γερμανία.

«Η Ελλάδα σε τεταμένη σύσκεψη με τον πρόεδρο των Οικονομικών της Ευρωζώνης» τονίζει ο Guardian κάνοντας εκτενή αναφορά στις δηλώσεις Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ