2015-01-31 08:51:06
Φωτογραφία για Πάτρα- Μιχάλης Μπεκίρης: Ο Σαμαράς πρέπει να φύγει - Όποιος χάνει τις εκλογές υποβάλει την παραίτηση του
Την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά απο την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ζητά ευθέως ο πρώην υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης , συνεχίζοντας το μπαράζ δηλώσεων, που ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες  θέτοντας εν αμφιβόλω την ηγεσία του κόμματος του.

"Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πάει σε εκλογή νέου αρχηγού, εάν δεν θέλει να παραμείνει στην περιδίνηση που βρίσκεται σήμερα με σοβαρές μελλοντικές συνέπειες", δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πατρας 105,3, (στην εκπομπή του Απόστολου Βουλδή) ο πρώην βουλευτής Αχαϊας , που καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά πολλά λάθη κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και μετεκλογικά, με τις διαπιστώσεις του για την ήττα.

"Δεν διασφαλίζεται η ενότητα της παράταξης με το να λέμε πως δεν έγινε τίποτα. Η επικοινωνική μας τακτική ήταν εσφαλμένη, με την καλλιέργεια του φόβου. Πρέπει τώρα άμεσα να ανοίξει την δημοκρατική διαδικασία διαδοχής ο πρόεδρος του κόμματος " σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επανέλαβε πως η νέα γενιά της παράταξης μπορεί να μπεί μπροστά και να σηκώσει το βάρος. Ενω για τις διαδικασίες που πρέπει να προωθηθούν υπογράμισε: "Οταν κάποιος χάνει τις εκλογές υποβάλει την παραίτησή του και εάν επιθυμεί θέτει εκ νέου υποψηφιότητα".

Οσο για το τι θα κάνει στο προσεχές μέλλον δεν το αποσαφίνησε  ο Μιχάλης Μπεκίρης αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για τον χρόνο που θα επνακάμψει στην ενεργό πολιτική . "Οταν είναι να πω κάτι θα το πράξω", τόνισε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ελλάδα και το Ουκρανικό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ελλάδα και το Ουκρανικό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ