2015-02-01 00:12:08
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ!
Στο πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του, αλλά και στην ποιότητά τους στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης στις δηλώσεις του με αφορμή την μάγκικη κατάκτηση του Λιγκ Καπ απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη δίψα που έδειξαν οι παίκτες του για τη κατάκτηση του πρώτου φετινού τροπαίου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι άπαντες οφείλουν να παραμείνουν προσγειωμένοι, ώστε η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη την πορεία της για την κατάκτηση και των υπολοίπων υψηλών στόχων, που έχουν τεθεί.

«Στο πρώτο σετ δεν παίξαμε άσχημα αλλά δεν τελειώσαμε κάποιες επιθέσεις. Δεν ήμασταν κακοί. Μπήκαμε καλά από τον πρώτο πόντο. Δεν δώσαμε δικαίωμα υπερισχύσαμε σε όλους τους τομείς, δημιουργήσαμε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή του αντιπάλου. Όλα τα παιδιά έχουν βοηθήσει, χρειαζόταν να φρεσκάρουμε την ομάδα σήμερα έχω την τύχη να έχω παίκτες να βάλω μέσα που μπορούν να βοηθήσουν.

Τα παιδιά έδειξαν πόσο το ήθελαν. Ο κάθε τίτλος δίνει αυτοπεποίθηση, δύναμη αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, από Δευτέρα ξανά δουλειά, να μη χάσουμε του μυαλό μας και να συνεχίσουμε. Η διοίκηση μου κάνει την τιμή και μου δίνει το δικαίωμα να έχω καταπληκτικούς αθλητές. Πρωταγωνιστές είναι πάντα οι αθλητές», είπε χαρακτηριστικά ο Καζάζης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ