2015-02-01 11:36:22
Φωτογραφία για «ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ... ΤΕΛΙΚΟ!»
Το 100% θα δώσει η ΑΕΚ στους “8” του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο μέσος της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News εξέφρασε την προτίμησή του να αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στον... τελικό του Κυπέλλου, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία για κατάκτηση του τίτλου.

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι η πιο δύσκολη ομάδα από αυτές που θα κληρωνόμασταν και το καλύτερο θα ήταν να παίξουμε στον τελικό, με τους οπαδούς μας ο καθένας. Αφού, όμως, ήρθαν έτσι τα πράγματα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και το βέβαιο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να προκριθούμε», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια υποστήριξε ότι είναι θετικό το γεγονός, που ορίστηκε η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

«Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ντέρμπι και αυτές οι λεπτομέρειες δεν μετράνε και πολύ. Το σίγουρο είναι ότι οι αγώνες αυτοί αποτελούν πρόκληση για εμάς, για όλα τα παιδιά, προκειμένου να αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και άδικα αγωνίζεται στην Football League», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας είπε για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Εδώ που φτάσαμε δεν γίνεται να μην μας ενδιαφέρει, ασχέτως με το ότι πρώτος μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Σκοπός μας να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και φυσικά γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θέλει πολύ να μας δει στον τελικό. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε και τώρα».

* Τα σχόλια... δικά σας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ