2015-02-01 11:48:06
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ... ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Χωρίς αλλαγές στην 11άδα του ο Ολυμπιακός στοχεύει στη νίκη επί της Βέροιας, προκειμένου να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να ξεφύγει με πέντε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα ο Ολυμπιακός καλείται να περάσει με νίκη από τη Βέροια απόψε (19:30, NS1), απέναντι στην ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και να πάρει έναν... «αέρα» πέντε βαθμών, μία εβδομάδα πριν την επίσκεψή του στην Τούμπα.

Ο Περέιρα και οι παίκτες του έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη για το σημερινό ματς και για να το πετύχει αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός θα εμμείνει στην επιτυχημένη… συνταγή του προηγούμενου αγώνα πρωταθλήματος. Αυτού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων πρόκειται να παρατάξει την ίδια 11άδα … Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από την εστία με τους τέσσερις της άμυνας να παραμένουν οι: Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μασουακού.


Ο Μανιάτης και ο Κασάμι θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, με τον Τσόρι μπροστά τους και τους Αφελάι, Ντοσεβί στα άκρα. Ο Μήτρογλου θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά στον Θρύλο γνωρίζουν πως τέτοιες ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλεύονται. Ειδικά τώρα που αρχίζουν τα συνεχόμενα παιχνίδια για την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ