2015-02-01 16:16:37
Φωτογραφία για Παναγιώτης Παπανικολάου: Εφιαλτική η γενική εφημερία του Γενικού Κρατικού Νικαίας την Παρασκευή!
Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Για μία εφιαλτική γενική εφημερία του Γενικού Κρατικού Νικαίας, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, κάνει το Σάββατο 31 Ιανουαρίου λόγο στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο λαμπρός νευροχειρουργός του νοσοκομείου Παναγιώτης Παπανικολάου, μέλος των Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ).

Η δραματική ανάρτηση του Παναγιώτη Παπανικολάου έχει ως εξής:

"ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ

- Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος απ το πρωί

- Απαράδεκτη η στάση των υπευθύνων του ΕΚΕΠΥ, του ΕΚΑΒ και της 2ης ΥΠΕ. Ανίκανοι να λύσουν το απλούστατο : πού θα διακομίζονται τα επείγοντα περιστατικά για να κάνουν αξονική. Αντί να δώσουν ξεκάθαρη εντολή π.χ. να εξυπηρετεί ο αξονικός του Λαϊκού (που εφημέρευε) η κάποιου πιο κοντινού (Τζαννείου, Αττικού) - όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν με διάφορα νοσοκομεία - άφησαν την κατάσταση στο φλου.


- ΑΙΣΧΡΟΙ οι αρμόδιοι της Siemens. Μιας εταιρείας που τόσα χρόνια έχει κονομήσει τ αντερά της από ΟΛΑ σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας προμηθεύοντας πανάκριβα μηχανήματα σχεδόν κατ αποκλειστικότητα, που έχει ... "καλοπιάσει" γενιές ολόκληρες αστών πολιντικάντηδων, που φέρει το όνειδος Χριστοφοράκου και νομίζει πως τον έχουμε ξεχάσει. Αρνήθηκαν να έρθουν έστω και να εκτιμήσουν την βλάβη, εκβιάζοντας και πιέζοντας (προφανώς για νέες "υπόγειες δουλειές" με το ελληνικό δημόσιο). Αν τους ανεχτεί και η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και δεν τους βάλει αμέσως τα δυό πόδια σ ένα παπούτσι, θα είναι κι αυτή άξια της μοίρας της.

Τέλος, τα υπόλοιπα από Δευτέρα".
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ