2015-02-01 18:54:07
Φωτογραφία για Κατολίσθηση στο Πετούσι Παραμυθιάς. Χιλιάδες τόνοι χώματος και δέντρων στο δρόμο [video]
Κατολίσθηση λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, σημειώθηκε στο Πετούσι Παραμυθιάς, με... αποτέλεσμα, χιλιάδες τόνοι χώματος να κλείσουν την επαρχιακή οδό Παραμυθιάς Δωδώνης. Το ανησυχητικό φαινόμενο είναι ακόμα σε εξέλιξη αφού ολόκληρη η πλαγιά έχει μετατοπιστεί προς τον δημόσιο δρόμο ενώ από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το ότι η επαρχιακή οδός Παραμυθιάς Δωδώνης στην είσοδο του Πετουσίου, είναι γεμάτη από τόνους χώματα και δέντρα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, ενώ παρασυρθήκαν ακόμα και οι κολόνες ηλεκτροδότησης.

Συνεργία της ΔΕΗ βρίσκονται στην περιοχή και πριν από λίγη ώρα αποκατέστησαν την ηλεκτροδότηση. Στο σημείο βαρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Φράγκος και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Είναι τόσο μεγάλη η ποσότητα του χώματος που δεν μπορεί προς το παρόν να προσδιοριστεί ο χρόνος αποκατάστασης της κυκλοφορίας.

Προβλήματα από την βροχόπτωση εκτός από την Γλυκή και το Πετούσι, έχουν δημιουργηθεί στο Πολύδροσο και στο Παγκράτι από συγκέντρωση όμβριων υδάτων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικές εικόνες από το σημείο καθώς και τις δηλώσεις της Δημάρχου Σουλίου.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ