2015-02-01 21:41:14
Φωτογραφία για Γενική Συνέλευση και κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λασιθίου
         

Την 31/1/2015 και ώρα 11,00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου στον Αγ Νικόλαο ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λασιθίου πραγματοποίησε την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το έτος 2015.

          Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πατέρας Βασίλειος Περουλάκης που ευλόγησε την πίτα εκπροσωπώντας την Ι.Μ. Πέτρας και Χεροννήσου, ο Δ/της του Αστυν. Τμήματος Αγ Νικολάου Αστυνόμος Α΄. κ. Σπανουδάκης Σταύρος εκπροσωπώντας τη Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου, ο Δ/της της Π.Υ. Αγ Νικολάου Αντιπύραρχος κ. Βασιλάκης Μιχαήλ, ο Δ/της του Τμημ. Τροχαίας Αγ Νικολάου Υπασ/μος Α΄ κ. Ζερβάκης Πέτρος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου κ. Νταραράς Ηλίας, οι οποίοι απεύθυναν σχετικό χαιρετισμό, ενώ τιμήθηκε με τον θυρεό του Συνδέσμου μας ο Λασιθιώτης αθλητής -μαχητής της ζωής Κωστάκης Γεώργιος για την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων (άλμα εις μήκος – τριπλούν) στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου ΑΜΕΑ που διεξήχθηκαν στο Σουώνση της Ουαλίας τον Αύγουστο του 2014.


          Στην ετήσια απολογιστική συνέλευση των μελών που ακολούθησε έγινε ο απολογισμός των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου τον περασμένο χρόνο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τους απόστρατους (αναδρομικά, αγωγές, εκδρομή, εθελοντισμός, αναμνηστικό υλικό κλπ), ενώ κατατέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Συνδέσμου και την επικοινωνία μεταξύ των μελών.

          Τέλος ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τα πολλά μέλη του για την συμμετοχή τους, τις Αρχές του Τόπου για την τιμητική παρουσία τους, τον πατέρα Βασίλειο για τις ευλογίες του καθώς και τον πρόεδρο. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου κ. Πεπόνη Εμμανουήλ για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.   

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ. Γ. ΚΡΟΥΣΑΝΙΩΤΑΚΗΣ

ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΤΗΣ (Ε.Α.)

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Α. ΚΟΝΤΟΠΑΥΛΑΚΟΣ

ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β! (Ε.Α.)
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ