2015-02-01 23:01:13
Φωτογραφία για ΠΕΡΕΪΡΑ : ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ... ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Βέροια εστίασε ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου υπήρξε κατηγορηματικός αναφορικά με τους τομείς στους οποίους έκριναν το ματς.

Σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: «Για να κερδίσεις πρέπει να είσαι καλύτερος. Ήμασταν καλύτεροι. Ο διαιτητής δεν έχει να κάνει κάτι. Εμείς κάναμε συνέχεια επιθέσεις και η Βέροια μόνο άμυνα».

Σε ερώτηση για το αν η διαφορά που πήρε εξασφαλίζει τον τίτλο είπε: «Όχι, είναι καλύτερα να είμαστε πρώτοι παρά δεύτεροι. Όμως έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια όπως το σημερινό. Ο αέρας μας δυσκόλεψε, το ίδιο και το γήπεδο. Είχαμε και μια ομάδα που έπαιξε συνέχεια άμυνα».

Σε ερώτηση αν η ηρεμία του Ολυμπιακού του έδωσε τη νίκη τόνισε: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Γίνεται συζήτηση για την διαιτησία. Παλέψαμε πολύ. Ο άνεμος και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μας δυσκόλεψαν. Όπως και η αντίπαλος που έπαιξε με πίστη άμυνα. Έπρεπε να έχουμε ηρεμία. Ήταν δύσκολο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ