2015-02-01 23:18:08
Φωτογραφία για ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού, η οποία τον έφερε στο +5 από τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Τάσος Αυλωνίτης, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας. Παίξαμε και οι δύο ομάδες κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ήταν σημαντική νίκη, ήρθε δύσκολα. Το σημαντικό ήταν να νικήσουμε και το καταφέραμε.

Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν κοιτάμε τις ομάδες που είναι πίσω στη βαθμολογία, και στο τέλος ευχόμαστε να είμαστε πρωταθλητές», δήλωσε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Για το ρίσκο που πήρε ο Περέιρα: «Παίξαμε και με τρεις αμυντικούς πίσω, ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε για να κερδίσουμε. Ευτυχώς μας βγήκε το ρίσκο και στο τέλος νικήσαμε».

Για τη φάση με τον Ντουμίτρου: «Ο Σιόβας είχε κλείσει τη πάσα και άφησε να σουτάρει ο Ντουμίτρου, πολύ σωστή η κίνηση, αν είχε δώσει στον Καλτσά θα ήταν γκολ. Είναι ευφυής χαρακτήρας και παιδί, έπραξε σωστά και σκέφτηκε ότι ήταν και με ανάποδο πόδι».


Για το αν γέμισε με άγχος τους παίκτες η ήττα του ΠΑΟΚ: «Το συζητήσαμε, δεν είχαμε παραπάνω άγχος, γιατί και να κέρδιζε, έπρεπε να νικήσουμε για το +2. Ήταν ευκαιρία για μας να πάμε στο +5, να «χτίσουμε» διαφορά, έχουμε παιχνίδι με Ατρόμητο και μετά στην Τούμπα, όπου έχουμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Με τον Ατρόμητο είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο και θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι του και το ότι το έχει αλλάξει από πέρσι: «Θα συμφωνήσω. Συνήθως οι ομάδες που παίζουν με Ολυμπιακό, αμύνονται και παίζουν με αντεπιθέσεις, ο ένας στόπερ πρέπει να είναι πάνω στον επιθετικό για να κόψει και να μη σπάσει την μπάλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ