2015-02-01 23:58:04
Φωτογραφία για Η διοίκηση του ΠΑΟΚ σκέφτεται να «γράψει» τον Αναστασιάδη
Το ακατανόητο "όχι" του Αναστασιάδη στη διοίκηση που τον εξέθεσε πανηγυρικά απέναντι στον Παναιτωλικό Πώς μπορεί να απαντήσει η ΠΑΕ εν όψει του αγώνα με τους Πειραιώτες;

Μεγάλες είναι οι ευθύνες αυτή τη φορά και του Άγγελου Αναστασιάδη για τη "σφαλιάρα" από τον Παναιτωλικό μέσα στην Τούμπα, καθώς όχι μόνο άφησε για ένα ημίχρονο στον πάγκο τον Μακ, που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου όταν πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μετά το 1-1 έκανε διάφορες αλχημείες (βλέπε χρησιμοποίηση Ρικάρντο Κόστα ως αμυντικό χαφ!) που δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα του. Αυτά είναι τα καθαρά αγωνιστικά λάθη του προπονητή του ΠΑΟΚ που στοίχισαν στον Δικέφαλο, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Έλληνας τεχνικός φέρει ευθύνη και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου. Γιατί αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διαθέτει μια ακόμα ποιοτική λύση στα άκρα της επίθεσης, εκεί που δηλαδή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό υπήρχε πρόβλημα με τον Σαλπιγγίδη, αλλά ο ίδιος την αρνήθηκε! Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", o Αναστασιάδης άσκησε βέτο για τη τρίτη μεταγραφή εξτρέμ λέγοντας στη διοίκηση ότι είναι πλήρης με Σαλπιγγίδη και Μακ.


Βέβαια, ο έμπειρος τεχνικός εκτέθηκε πολύ γρήγορα, αφού το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας κόντρα στους Αγρινιώτες ήταν στα άκρα της γραμμής κρούσης, όπου σίγουρα έλειπε ένας καλός winger από την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης ήταν σε πολύ κακή μέρα και ο Μακ κάλυπτε με επιτυχία μόνο το αριστερό "φτερό" με αποτέλεσμα από δεξιά στο δεύτερο ημίχρονο να μην υπάρχει κανένας επιθετικογενής παίκτης.

Πάντως, μετά το χθεσινό κάζο και επειδή ακόμα η μεταγραφική περίοδος δεν έχει λήξει, είναι πιθανό οι άνθρωποι της ομάδας να τρέξουν για να κλείσουν την τελευταία στιγμή κάποιον από τους υποψήφιους στόχους για τα άκρα της επίθεσης. Έτσι κι αλλιώς, πλέον, ο Άγγελος θεωρείται αδύνατο να προβάλλει άλλη αντίσταση για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ επικοινωνιακά θα λειτουργήσει πολύ καλά μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Παναιτωλικό και ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε αγαπάω φίλε...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Σε αγαπάω φίλε..."
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ