2015-02-01 23:55:38
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις Εγκαστάσεις των Πολεμικών Τεχνών, οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για την Ακαδημία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Ολυμπιακού.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για την Ακαδημία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Ολυμπιακού οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών σύμφωνα με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤKD (WTF-World Tae Kwon Do Federation) σήμερα στις Εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Θρύλου. Οι 47 αθλητές από την ερυθρόλευκη Ακαδημία (ηλικίας από 4 μέχρι 12 ετών) ανταπεξήλθαν στις προσδοκίες και κατέκτησαν την παραπάνω ζώνη επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Πολεμικές Τέχνες του Ολυμπιακού.

Μουρούτσος: «Εμείς γνωρίζαμε το επίπεδο των αθλητών »

Ο Επικεφαλής προπονητής και team manager του τμήματος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, Μιχάλης Μουρούτσος μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων σχολιάζοντας το επίπεδο των μαθητών και την πρόοδο τους μετά από ένα χρόνο τόνισε: «Εμείς γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά το επίπεδο γιατί ζούμε τα παιδιά καθημερινά επομένως ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα που θα δούμε
. Απλά σήμερα οι μαθητές μας, μας απέδειξαν ότι είναι ικανοί να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να πάρουν τη μεγαλύτερή τους ζώνη. Για τον πρώτο χρόνο των τμημάτων είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ευελπιστούμε στο μέλλον να έχουμε περισσότερα παιδιά και να μπορούμε να δουλέψουμε πολύ καλύτερο με περισσότερο ζήλο»

Αναφορικά με τους στόχους του τμήματος με δεδομένη συμπλήρωσε: «Επειδή το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα σαφώς και θέλουμε να δημιουργήσουμε ομάδες που θα ασχολούνται καθαρά με τον πρωταθλητισμό επομένως μέσα από το φυτώριο που δημιουργούμε θέλουμε να γεννήσουμε τους αυριανούς πρωταθλητές. Ποιος δάσκαλος στο χώρο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ δεν θα ήθελε να βγάλει έναν Ολυμπιονίκη. Φυσικά και θα ήθελα, αξίζει στο σωματείο του Ολυμπιακού να γεννήσει έναν Ολυμπιονίκη και μακάρι να έχουμε αυτή τη χαρά και την τιμή και θα είναι μεγάλη προσωπική μου επιτυχία»

Κυρίτσης: «Στον Ολυμπιακό, ξέρουμε να αξιοποιούμε τα ταλέντα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Κυρίτσης τόνισε από την πλευρά του: «Έχουν κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο τα παιδιά. Καταρχήν να πούμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολα όλα αυτά που κάνουν σε αυτή την ηλικία από 4 ετών να κάνουν τόσα σοβαρά πράγματα. Ανταπεξήλθαν όλα τέλεια, στο 100% , ήμασταν πολύ διαβασμένοι. Ο εξεταστής προσωπικά μου είπε ότι ήταν πολύ καλά όλα. Και εγώ που δουλεύω μαζί τους καθημερινά, βλέπω τη βελτίωσή τους και ότι πάμε από το καλό στο καλύτερο. Προφανώς και θέλουμε καιρό για να φτάσουμε στο στόχο μας αλλά σήμερα κάναμε μια μικρή νίκη μέχρι να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Χτίζουμε πάνω στη κατεύθυνση της δημιουργίας Ολυμπιονικών. Σε αυτό βοηθάει και ο Ολυμπιακός και η διοίκηση. Ταλέντα υπάρχουν πολλά και εδώ στον Ολυμπιακό ξέρουμε να τα αξιοποιούμε, για αυτό και είμαστε πρώτος σύλλογος στη χώρα»

Δημητρακόπουλος: «Σε πολλά παιδιά διέκρινα κάτι ιδιαίτερο»

Ο εξεταστής της Ομοσπονδίας Νίκος Δημητρακόπουλος τόνισε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το επίπεδο ήταν αξιόλογο, αντάξιο της ζώνης που κατέκτησαν οι μαθητές με τον κόπο τους. Πιστεύω ότι ο στόχος έχει επιτευχθεί σε πρώτο επίπεδο. Σε πολλά παιδιά διέκρινα κάτι ιδιαίτερο όμως δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω. Το σωστό είναι να επικεντρωθούν τα παιδιά στην προπόνησή τους και να παραμείνουν στο σωματείο όσα περισσότερα χρόνια γίνεται γιατί ο πρωταθλητισμός έρχεται μετά από υπομονή και κόπο, δεν είναι κάτι το οποίο μπορούμε να διακρίνουμε από σήμερα. Έχουμε δει πολλές φορές παιδιά με πολύ ταλέντο να εξαφανίζονται και άλλα που έχουν δουλέψει πολύ περισσότερο από τα ταλαντούχα, να επιτυγχάνουν»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ