2015-02-02 09:30:07
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Εξαιρετικός ο απολογισμός των τριών αθλητών από το τμήμα Kick Boxing του Ολυμπιακού στο Διεθνές Κύπελλο «Athens Challenge».

Επιδυκνείωντας τεράστια δείγματα ψυχής και θέλησης και σε συνδυασμό με πολύ καλές εμφανίσεις οι τρεις αθλητές του τμήματος Κick Boxing του Ολυμπιακού κατέκτησαν από ένα μετάλλιο ο καθένας στο Διεθνές Κύπελλο «Athens Challenge» που διεξήχθη στο Π. Φάληρο. Δυο αργυρά και ένα χάλκινο ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός των αθλητών του Θρύλου που διακρίθηκαν σε μια ακόμα διοργάνωση και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Συγκεκριμένα ο Ραφαήλ Τζανέτης (κατηγορία +84kg) σημείωσε δυο νίκες η μια εκ των οποίων κόντρα στον Ηλία Πετράκη από τον οποίο πήρε τη ρεβάνς για την ήττα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Τζανέτης έφτασε μέχρι τον τελικό όπου γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Δυο νίκες και χάλκινο μετάλλιο ήταν και ο απολογισμός του Χάρη Παυλίδη. Ο πρωταθλητής του Θρύλου, έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στη μέση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.

Πολύ καλή και η παρουσία του Μοχάμεντ Χασάν ο οποίος αντί να αγωνιστεί στην κατηγορία του -69kg, ελλείψει αντιπάλου ανέβηκε κατηγορία -74kg. Παρ' όλα αυτά πραγματοποίησε και αυτός δυο νίκες και ηττήθηκε στα σημεία στον ημιτελικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ