2015-02-02 16:40:12
Φωτογραφία για «ΣΤΗ ΡΟΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ... ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ!»
Ακόμα μία ιταλική ομάδα, η Ρόμα, φέρεται να... ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αρτούρ Μασουακού, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις φετινές του επιδόσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ έχει αρκετά καλή απόδοση όλη τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τους ερυθρόλευκους στο Champions League.

Όπως είναι φυσικό, ο 22χρονος αμυντικόςς έχει καταφέρει να... προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, κυρίως από την Ιταλία.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Μίλαν (από τις μεγάλες ομάδες της Serie A) εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μασουακού, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα «calciomercatoweb» υποστηρίζει ότι από τον Ιούνιο θα... παίζει στη Ρόμα ο Μασουακού, αν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μήπως προκύψει κάποια συμφωνία σήμερα, στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι «τζιαλορόσι» είναι συχνοί… πελάτες του Ολυμπιακού, καθώς έχουν πάρει από το Θρύλο τον Τοροσίδη και τους Μανωλά, Χολέμπας το περσινό καλοκαίρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εποχική Γρίπη...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εποχική Γρίπη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ