2015-02-02 16:54:06
Φωτογραφία για ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ... ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ! ΠΡΩΤΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΟΥΜΠΑ!
Ο Ολυμπιακός όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά των πέντε βαθμών που είχε από τον ΠΑΟΚ στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη μετά τις εντός έδρας απώλειες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τώρα είναι αυτός πέντε βαθμούς μπροστά κάνοντας οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα και εκμεταλλευόμενος τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα των Θεσσαλονικέων.

Ωστόσο κανείς στο Λιμάνι δεν αποπροσανατολίζεται και δεν θεωρεί ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, παρά το σημαντικό προβάδισμα που έχουν πάρει οι ερυθρόλευκοι. Πολύ απλά γιατί υπάρχουν μπροστά τα παιχνίδια σε Τούμπα και Λεωφόρο, τα οποία αν χαθούν η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί. Ενώ τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν το... «πλεονέκτημα» ότι παίζουν πλέον μόνο στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει και την Ευρώπη, αλλά και το Κύπελλο.

Φυσικά υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα, ότι μπορεί να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά παρά το δύσκολο πρόγραμμα και ότι η ανωτερότητά της μπορεί να οδηγήσει σε νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, παρόλο που οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο δύσκολες από τις... «καυτές» που συνάντησε σε τερέν και εξέδρα ο Ολυμπιακός στις πρόσφατες εξορμήσεις του σε Ξάνθη, Ηράκλειο και Βέροια.

Αυτό που προέχει τώρα για τον Ολυμπιακό είναι η νίκη επί του ξεκούραστου Ατρόμητου την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, ώστε να παραμείνει η διαφορά ασφαλείας για το ματς της Τούμπας και μετά από τους Περιστεριώτες θα ασχοληθούν στον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ