2015-02-02 19:00:08
Φωτογραφία για Υψηλής ποιότητας υγρά αναπλήρωσης & αρώματα της Dea Flavour αποκλειστικά στο Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο
Τα υψηλής ποιότητας υγρά αναπλήρωσης της ιταλικής εταιρείας Dea Flavour έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν όλοι οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων «Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο».

Η Dea Flavour αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες υγρών αναπλήρωσης στην Ευρώπη η οποία θέτει σε βασική της προτεραιότητα την εξασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα προϊόντα άτμισης που διαθέτει στο κοινό, είτε αυτά αφορούν έτοιμα e-liquids είτε αρώματα και βάσεις που προορίζονται για δημιουργία υγρών αναπλήρωσης κατευθείαν από τους χρήστες.

Μεγάλη ποικιλία έτοιμων eliquids που ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο.

Αν έχεις επιλέξει το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως έναν εναλλακτικό τρόπο για την διακοπή του καπνίσματος γνωρίζεις ήδη πόσο αναγκαία είναι η επιλογή του κατάλληλου υγρού αναπλήρωσης για την επιτυχημένη πορεία της προσπάθειας σου. Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων που παρέχεται στα e-liquids της Dea μπορεί να καλύψει τα γευστικά γούστα κάθε ατμιστή είτε εκείνος αναζητά την απόλαυση μέσω μίας καπνικής γεύσης είτε μέσω μίας γλυκιάς ή φρουτένιας γεύσης ρεαλιστικής απόδοσης.


Πρώτη προτεραιότητα η εγγύηση της ασφάλειας και της ποιότητας του προϊόντος

Για την εγγύηση της ασφάλειας και της ποιότητας του προϊόντος η ομάδα της Dea Flavor παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την διαδικασία παραγωγής θέτοντας σε συνεχείς ελέγχους κάθε προϊόν ξεχωριστά από τον τομέα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται μέχρι και την δημιουργία του τελικού προϊόντος. Όλες οι αναλύσεις των υγρών αναπλήρωσης της Dea γίνονται σε διαπιστευμένα εργαστήρια σύμφωνο με το πρότυπο UNI CEI EN ISO/IEC 17025 όπως υπαγορεύεται από το ιταλικό Υπουργείο Υγείας. Όλα τα συστατικά των υγρών άτμισης της Dea, γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη, αρώματα τροφίμων (σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαικής Ένωσης 1334/08) αλλά και η νικοτίνη όπου αυτή περιέχεται, είναι ποιοτικά συγκρινόμενα με συστατικά που χρησιμοποιούνται στον τομέα της Ευρωπαϊκής φαρμακοποιίας. Τα υγρά της Dea που διατίθενται στην ελληνική αγορά συσκευάζονται από το εργοστάσιο της DEA σε μπουκαλάκι των 10ml με καπάκι σφράγισης που πιστοποιεί το πρώτο άνοιγμα. Επίσης διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8317 και child proof καπάκι ασφαλείας.

Βρες την γεύση σου φτιάχνοντας την μόνος σου!

Μία ακόμα καινοτομία της ιταλικής εταιρείας είναι η δυνατότητα που παρέχει στον χρήστη να κατασκευάσει μόνος του το υγρό αναπλήρωσης που εκείνος επιθυμεί. Αν η αναζήτηση της κατάλληλης γεύσης ενός e-liquid για σένα είναι κάτι παραπάνω από μία έτοιμη επιλογή, τότε δεν έχεις παρά να ανοίξεις το βιβλίο συνταγών της Dea Flavour. Μέσα από μία επίσης τεράστια γκάμα συμπυκνωμένων αρωμάτων μπορεί πλέον ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του eliquid είτε μέσω των έτοιμων δοκιμασμένων συνταγών που αποκαλύπτει η εταιρεία είτε απλά αφήνοντας κάποιος την φαντασία του να συνδυάσει άπειρους γευστικούς συνδυασμούς.

Ανακάλυψε όλα τα υγρά αναπλήρωσης και αρώματα της Dea αποκλειστικά στο www.310.gr .
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ