2015-02-02 23:43:05
Φωτογραφία για Είμαι κυνηγημένος - Κραυγή απόγνωσης από 59χρονο κτηνοτρόφο!
Κραυγή απόγνωσης εκπέμπει μέσω... του Cretalive 59χρονος κτηνοτρόφος από το Καβούσι, πατέρας δέκα παιδιών και παππούς 20 εγγονιών.

Όπως δήλωσε, βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης, καθώς συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας για αδεσποτία και καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.200 ευρώ.

«Με τον χιονιά ψόφησαν πάνω από 250 ζώα, όμως δεν ήρθε κανένας να καταγράψει την καταστροφή που έπαθα. Από την κακοκαιρία καταστράφηκαν οι περιφράξεις. Τα ζώα δεν ήταν αδέσποτα. Ήρθαν σήμερα και μάζεψαν 64 ζώα, τα οποία τα στοίβαξαν σε ένα φορτηγό με κίνδυνο να ψοφήσουν. Πήραν τα μικρά και άφησαν τις μάνες τους, πήραν άλλες μάνες και άφησαν τα μικρά τους. Εγώ ήμουν εκεί. Με μάζεψαν και μένα στο Τμήμα για να περάσω αύριο από Αυτόφωρο. Εγώ λεφτά δεν έχω να δώσω για να πληρώσω για τα δικά μου ζώα. Ας τα πάρουν και αυτά. Ό,τι και να κάνω, είμαι κυνηγημένος. Κάνω περιφράξεις, μου υποβάλλουν μηνύσεις. Δεν έχω περίφραξη, με καταδιώκουν για αδεσποτία. Πού να βρω το δίκιο μου; Παλεύω μέρα-νύχτα να ζήσω την οικογένεια μου και με κυνηγούν διαρκώς».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ