2015-02-03 12:47:19
Φωτογραφία για «ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΥΤΑ»
Ο μάνατζερ του Δημήτρη Γούτα, Γιάννης Γλυκός, μιλά στο "gazzetta.gr" για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή και τονίζει ότι θα είναι τιμή το ενδιαφέρον οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας.

Αναλυτικά Οι φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση εν όψει καλοκαιριού του κεντρικού αμυντικού της Ξάνθης, Δημήτρη Γούτα, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Τόσο από τους ερυθρόλευκους όσο και από τους Ακρίτες ωστόσο δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διαρροή περί του θέματος, με τον Γούτα να παραμένει πάντως παίκτης της Ξάνθης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του νεαρού ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός, τόνισε στις δηλώσεις του πως αν υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα θα είναι μεγάλη τιμή για τον Γούτα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και πως ο παίκτης είναι πολύ χαρούμενος για την πορεία της Ξάνθης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Γλυκός:

«Ο Δημήτρης προσπαθεί πάντα να κρατά κλειστά τα αυτιά του σε όποιες φήμες και να κοιτάζει τον επόμενο αγώνα με την ομάδα του. Σίγουρα έχει μια ισχυρή ανοδική πορεία αλλά η Ξάνθη είναι η ομάδα στην οποία ανήκει και από την ομάδα του δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση. Το ενδιαφέρον για το Δημήτρη δικαιολογείται από την παρουσία του στην Super League αλλά και στην Εθνική Νέων και ο ίδιος σίγουρα το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό είναι τιμή για έναν ποδοσφαιριστή της ηλικίας του. Το ίδιο ισχύει και για το πιθανολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκου που έχει γραφτεί σε διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτό που μπορώ να σας βεβαιώσω είναι η χαρά του Δημήτρη για την πορεία της Ξάνθης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ