2015-02-03 12:51:43
Φωτογραφία για Ετήσιος χορός - κοπή πίτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας
Ανακοίνωση αριθμ. 18/2015                                                        Θεσσαλονίκη 02-02-2014 

Πραγματοποιήθηκε χθες, ο ετήσιος χορός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 της Ένωσης μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους, που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε με μοναδικό γνώμονα την διασκέδαση των παρευρισκομένων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν για τις εξαίρετες τους πράξεις και τις διασώσεις συνανθρώπων μας κατά το 2014 τα πληρώματα των δύο (02) περιπολικών σκαφών Θεσ/νίκης.

Επίσης τιμήθηκε ο Αρχ/στής Λ.Σ. ΚΟΛΥΡΑΣ Δημήτριος για την αυτοθυσία που επέδειξε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας ένοπλο ληστή.

Η τελευταία βράβευση, αφορούσε την Υποπλοίαρχο Λ.Σ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ Ευαγγελία, η οποία εκπροσωπεί επάξια το Λιμενικό Σώμα στις Εθνικές διοργανώσεις κωπηλασίας. Συγκεκριμένα, το 2014 κατέκτησε δύο (02) αργυρά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας.


Το φλουρί το κέρδισε η ΑΕΝ Μακεδονίας και από πλευράς παρευρισκομένων το έτυχε ο συνάδελφος μας ΖΗΚΙΔΗΣ Κων/νος ο οποίος παρέλαβε και ένα τάμπλετ.

Στους τυχερούς της βραδιάς ήταν και οι συνάδελφοι: α) ΚΟΛΥΡΑΣ Δημήτριος (κέρδισε δερμάτινο μπουφάν), β) ΓΡΑΤΣΩΝΙΔΗΣ Γρηγόριος (κέρδισε γούνα) και γ) ΔΑΓΚΛΗ Ευδοξία (κέρδισε γυαλιά).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: α) Κεντρικός Λιμενάρχης Θεσ/νίκης Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Χρήστος β) Υπεύθυνος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Β. Ελλάδος κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Νικόλαος και γ) Υπεύθυνος δημ. σχέσεων ΠΕΑΛΣ Πλωτάρχης ΛΣ ΜΑΚΡΗΣ Γεώργιος.

ΠΗΓΗ: http://eplskmaked.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ