2015-02-03 14:20:31
Φωτογραφία για Η... ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ
Ενδεικτική της ικανοποίησης του Περέιρα για την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη ήταν η κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού την στιγμή της αντικατάστασης του διεθνούς μέσου στο 73'.

Ο Ελληνας μέσος βγήκε από το ματς για να πάρει τη θέση του ο Τζίμι Ντουρμάζ και ο Περέιρα πήγε κοντά στον παίκτη του, του είπε μπράβο και με ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη του Φορτούνη έδειξε πόσο ικανοποιημένος ήταν από την απόδοση του 23χρονου μέσου.

Χρήζει άλλωστε ιδιαίτερης αναφοράς πως ο Περέιρα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος όχι μόνο από την απόδοση του διεθνούς μέσου στα παιχνίδια που τον έχει χρησιμοποιήσει, αλλά και από την εικόνα και τη διάθεση που βγάζει ο παίκτης στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τον Φορτούνη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και στο Ρέντη, προκειμένου να πείσει ότι αξίζει μια θέση στη βασική εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδα και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον Περέιρα. Η παρουσία άλλωστε του Φορτούνη στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με τη Βέροια ήταν μάλλον... έκπληξη, καθώς όλα έδειχναν ότι ο Τσόρι θα ήταν στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Περέιρα προτίμησε τελικά τον Φορτούνη και αν μη τι άλλο δικαιώθηκε από την επιλογή του.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει χρησιμοποιήσει τον Φορτούνη στα τρία τελευταία ματς είτε βασικό είτε σαν αλλαγή και εκτός από την καλή εμφάνιση απέναντι στη Βέροια ο διεθνής μέσος ήταν εξαιρετικός (με γκολ και ασίστ) και στον αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για περίπου είκοσι πέντε λεπτά.

Αν μη τι άλλο ο Φορτούνης βλέπει ότι ο Περέιρα του δείχνει εμπιστοσύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ψυχολογία του παίκτη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο μεγάλη υπόθεση είναι για τον Ολυμπιακό να διαθέτει στο ρόστερ του έναν Ελληνα παίκτη, σε μικρή ηλικία, που να μπορεί να κάνει τη διαφορά στη νευραλγική θέση του επιτελικού μέσου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ