2015-02-03 16:32:17
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την επόμενη υποχρέωσή του στη Super League, με αντίπαλο την ομάδα του Περιστερίου.

Σε «πρώτο πλάνο» βρίσκεται, για τον Ολυμπιακό, το ματς της Τετάρτης (19:30) με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκείνη του Περιστερίου και για την εν λόγω αναμέτρηση, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του κ. Περέιρα, ολοκληρώθηκε την Τρίτη.

Πολλή δουλειά έγινε ξανά επάνω στο κομμάτι της τακτικής. Η επιθετική λειτουργία, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και η αμυντική οργάνωση, ήταν τα κύρια σημεία στα οποία «χτίστηκε» η προπόνηση σήμερα. Παράλληλα, έγινε δουλειά επάνω στις στημένες φάσεις, με τον κ. Περέιρα να καθοδηγεί αμυνόμενους και επιτιθέμενους σε σωστές αντιδράσεις.

Στα ιατρικά, κανονικά γυμνάστηκε ο Ρομπέρτο, ενώ ο Μποτία έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σιόβας, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Φουστέρ.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός 18άδας θα γυμναστούν αύριο Τετάρτη, στις 11:00.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ