2015-02-04 12:36:11
Φωτογραφία για ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΛΟΒΕΡΝ! (PHOTOS & VIDEOS)
Ένας παίκτης που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών του, είναι ο διεθνής Γάλλος Λοβέρν που έμεινε ελεύθερος από την Χίμκι!

Ο Λοβέρν έχει γεννηθεί το 1991, έχει ύψος 2.11 μ. και μπορεί να παίξει τόσο ως πάουερ φόργουορντ, όσο και ως σέντερ, θέσεις στις οποίες "πονάει" ο Θρύλος και αν θέλει να φτάσει ψηλά και φέτος στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση και να ενισχυθεί στη συγκεριμένη θέση... Άλλωστε αρκετές ομάδες του Top 16 έσπευσαν να κλείσουν "τρύπες" στο ρόστερ τους προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν κάτι καλύτερο στη διοργάνωση Πολύ γρήγορος και ευέλικτος για το ύψος του, με αρκετά καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, αλλά και με καλό παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι. Ξεχωρίζει για το πάθος με το οποίο αγωνίζεται, δίνει και την ψυχή του σε κάθε φάση γι'αυτό όπου και αν πήγε είχε... εξαιρετικές σχέσεις με την κερκίδα! 


Ο Λοβέρν έχει περάσει από την Σαλόν, την Βαλένθια και την Παρτιζάν αλλά και την Χίμκι με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 27 ματς με μ.ο 9.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

Ο Λοβέρν είναι δεδομένα παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας σε πολύ καλή ηλικία και με τεράστια προσόντα.

Η πρώην ομάδα του του ευχήθηκε καλή τύχη και το πρώτο σενάριο που ακούστηκε για το μέλλον του είναι το ΝΒΑ και οι Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του στον μαγικό "κόσμο". 

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του παίκτη, την ανακοίνωση της Χίμκι για την ελευθερία του παίκτη και τα videos που ακολουθούν : 
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ