2015-02-04 13:35:47
Φωτογραφία για Συνελαβαν τσιγγανο για “μαϊμου” αγγελια στο διαδικτυο
Ένα ιδιαίτερα πονηρό και φυσικά παράνομο τρόπο για να βγάλει χρήματα σκέφτηκε και έβαλε σε εφαρμογή ένας τσιγγάνος στο Ναύπλιο που συνελήφθη χθες το μεσημέρι Ο 41χρονος τσιγγάνος έστειλε αγγελία σε ιστοσελίδα πώλησης αυτοκινήτων, στην οποία εμφανιζόταν να πουλάει μεταχειρισμένο όχημα. Η αγγελία που καταχωρήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα έκανε το γύρο του διαδικτύου και πολλοί ήταν αυτοί που τη διάβασαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Έτσι την πάτησε ένας ανυποψίαστος υποψήφιος αγοραστής που είδε το όχημα στην αγγελία και θέλησε να μάθει περισσότερα. Ο 39χρονος αγοραστής ζει στην Κω και μόλις επικοινώνησε με τον τσιγγάνο, που εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης του οχήματος και είχε προσθέσει το τηλέφωνό του στην αγγελία, ενημερώθηκε ότι το όχημα βρίσκεται στην Κω και είναι διαθέσιμο για αγορά.

Αφού λοιπόν συζήτησαν για την κατάσταση του οχήματος και συμφώνησαν στην τιμή αγοράς, ο τσιγγάνος τον έπεισε να του καταβάλλει χρήματα μέσω τηλεφωνικής επιταγής. Αφού έδωσε τα χρήματα και όχημα δεν πήρε, κατάλαβε ο αγοραστής ότι είχε πέσει θύμα απάτης και κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία.

Έτσι μετά από τη σχετική έρευνα, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του τσιγγάνου που ναι μεν πληρώθηκε για το όχημα αλλά όπως αποδείχτηκε κράτησε τα χρήματα και εξαφανίστηκε!

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου εντόπισαν τον 41χρονο τσιγγάνο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, μια μέρα μετά την αποκάλυψη της κομπίνας, και τον συνέλαβαν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ