2015-02-05 04:16:07
Φωτογραφία για Ιτούδης: Δυνατός ο Ολυμπιακός, καυτό το ΣΕΦ
Πλήρη ομάδα, με ηγέτη τον Σπανούλη και μια καυτή έδρα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο... Δημήτρης Ιτούδης εν όψει της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης (21:45).

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει ρεκόρ 4-1 και ήδη δύο εκτός έδρας νίκες. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς αθλητικούς παίκτες, παίζουν επιθετική άμυνα σε όλο το γήπεδο κι αυτό μικραίνει το γήπεδο για τους αντιπάλους. Ο Σπανούλης παραμένει ο ηγέτης της ομάδας κι αυτός που κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Μπορεί να οργανώσει τις επιθέσεις, αλλά και να κρίνει ο ίδιος ένα παιχνίδι, όταν οι άλλες επιλογές δεν υπάρχουν, όπως έκανε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τη Λαμποράλ Κούτσα. Οι άλλοι περιφερειακοί, όπως ο Μάντζαρης και ο Λαφαγέτ, παίζουν καλά τελευταία, όπως και ο αντικαταστάτης του Σπανούλη, ο Σλούκας. Ο Ολυμπιακός επίσης διαθέτει εξαιρετικούς ψηλούς όπως ο Ντάνστον και ο Χάντερ, που δίνουν το βάθος στα πικ εν ρολ και παίζουν πάνω από τη στεφάνη
. Ο Ντάρντεν βοηθά με την πείρα του στο υψηλότερο επίπεδο, ο Πρίντεζης και ο Πέτγουεϊ μπορούν να παίξουν με πλάτη και πρόσωπο στο καλάθι και ο Λοτζέσκι είναι ένας έκτος παίκτης-οικονομίας που επηρεάζει το αποτέλεσμα χωρίς να παίρνει πολλά σουτ. Συνεπώς ο Ολυμπιακός διαθέτει 2-3 ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση», τόνισε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ.

«Περιμένουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο και ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Ελπίζω να ακούσουμε χειροκροτήματα για τον Χάινς που βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά και τον Τεόντοσιτς που επίσης είχε κάποιες πολύ καλές σεζόν εκεί. Ξέρουμε πως για να νικήσουμε εκεί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», πρόσθεσε.

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ, Πάβελ Κορόμπκοφ, είπε από τη δική του πλευρά: «Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πρωτοπόρους του ομίλου και λογικά περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά φέτος, έχουν πολύ δυνατό και βαθύ ρόστερ και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στο γήπεδό τους. Θα πάμε εκεί καλά προετοιμασμένοι και ανυπόμονοι να επιστρέψουμε στις νίκες».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ