2015-02-05 03:20:08
Φωτογραφία για Κλοπή τόνων από επιχείρηση μετάλλων στην Μαγνησία
Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, περίπτωση κλοπής από... επιχείρηση εμπορίας μετάλλων στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες, 46 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της (31-01-2015) οι δύο φερόμενοι ως δράστες μετέβησαν σε επιχείρηση εμπορίας μετάλλων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων και αφού διέρρηξαν την εξωτερική περίφραξη, αφαίρεσαν ποσότητα χαλκού και αλουμινίου, μπαταρίες αυτοκινήτων, ελαστικά, εργαλεία καθώς και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με ένα μικρό γερανό.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα και τις αναζητήσεις των αστυνομικών βρέθηκαν το αφαιρεθέν φορτηγό με το γερανό και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων (ελαστικά και εργαλεία), τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ