2015-02-05 04:35:08
Φωτογραφία για Στα σκαριά το Mazda MX-5 MPS
Η Mazda φέρεται να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο μιας, MPS, έκδοσης του νέου ΜΧ-5, το οποίο πιθανότατα θα εξοπλίζεται με υπετροφοδοτούμενο σύνολο.

Η Mazda προγραμματίζει να κρατήσει το νέο ΜΧ-5 στην αγορά για περίπου 10 χρόνια, οπότε έχει άφθονο χρόνο να προετοιμάσει κι άλλες εκδόσεις του νέου της μικρού roadster. Αν οι 131 ίπποι του 1.5 SKYACTIV-G μοτέρ σας φαίνονται λίγοι, αλλά δεν σας ικανοποιούν ούτε τα 157 άλογα του συνόλου 2.0 SKYACTIV-G, μην ανησυχείτε. Φαίνεται πως στα σκαριά υπάρχει ένα «καυτό» ΜΧ-5.

Η μία λύση για αυτό που μάλλον θα αποκαλείται MX-5 MPS, θα μπορούσε να είναι το σύνολο 2.5 SKYACTIV-G που χρησιμοποιείται στα μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας. Μόνο που οι 186 ίπποι που αποδίδει στην περίπτωση του Mazda6 μάλλον δεν είναι αρκετοί. Οπότε, πιθανό είναι να εφαρμοστεί η λύση της υπετροφοδότησης σε κάποιο μικρότερης χωρητικότητας σύνολο, ώστε η απόδοση να ανέβει στα επιθυμητά MPS επίπεδα. Επιπλέον, μάλλον θα επιλεγεί η λύση του turbo και για έναν ακόμα λόγο. Ζυγίζει λιγότερο από το μεγαλύτερο μοντέλο και δεν θα διαταράξει την ιδανική κατανομή βάρους (50:50) που έχει ήδη το αυτοκίνητο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ