2015-02-05 15:12:21
Φωτογραφία για «ΕΦΥΓΕ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ»
Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες δήλωσε στ "gazzetta.gr" από το Μεξικό, πως ο Πουλίδο ήδη έχει αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό χαρακτηρίζοντας... απρεπή την στάση των Βοιωτών!

Ο «ισχυρός άνδρας» της Τίγκρες μίλησε στην εκπομπή «Super Estadio» για την επόμενη μέρα στο θέμα Πουλίδο μετά την δικαίωση του συλλόγου από το Μεξικό.

Στο νέο επεισόδιο της... «Πουλιδιάδας», ο Ροντρίγκες τόνισε πως περιμένει τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Τίγκρες, ενώ εξέφρασε την ενόχληση του για το γεγονός πως ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πουλίδο μολονότι δεν είχε μείνει ελεύθερος.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο 23χρονος στράικερ έχει ήδη αποχωρήσει από την ελληνική ομάδα «Είμαστε ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις με τον Πουλίδο. Το μήνυμα που στέλνω είναι πως όποιος σύλλογος θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει 10.500.00 ευρώ».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τίγκρες εξακόντισε τα βέλη του προς την πλευρά του Λεβαδειακού. «Πριν από μερικές ώρες ενημερώθηκα πως ο Λεβαδειακός δεν δήλωσε τον παίκτη. Ουσιαστικά τον αφαίρεσε από το ρόστερ του.


Περιμένουμε από τον Άλαν Πουλίδο να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Ο Λεβαδειακός έπρεπε να γνωρίζει πως υπάρχει αυτή η διαμάχη.

Τα πάντα είναι ξεκάθαρα από την δική μας πλευρά. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν ζημιά στον Άλαν Πουλίδο. Ήδη έχει βλάψει τον εαυτό του. Μπορούμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και αν θέλει να μιλήσουμε ακόμη και χωρίς δικηγόρους».

Ο Ροντρίγκες σε μία ακόμη αποστροφή του λόγου του αναφέρθηκε στον Λεβαδειακό. «Είναι απρεπές και λάθος να υπογράφεις έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο.

Είναι προφανές πως ο ελληνικός σύλλογος έπρεπε πρώτα να επικοινωνήσει μαζί μας εάν ήθελε τον Άλαν Πουλίδο ή να διαπραγματευτεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ