2015-02-05 15:24:11
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ...
Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες προπονήσεις για το αν θα καταφέρει να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τονα αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Ρομπέρτο!

Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Θεσσαλονίκη έχοντας το... +8 στις αποσκευές του και με στόχο να το διευρύνει για να «τελειώσει» οριστικά η υπόθεση τίτλος.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ψυχολογία στα ύψη αλλά κι αρκετές... επιστροφές στην αποστολή και κατ’ επέκταση στην ενδεκάδα τους, σε σχέση με τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Βίτορ Περέιρα θα υπολογίζει ξανά στους Μασουακού και Ελαμπντελαουί που πήραν ανάσες κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο, περιμένει ακόμα για τον ο Ισπανό τερματοφύλακα.

Ο Ρομπέρτο είναι 100% έτοιμος από ιατρικής άποψης, ωστόσο, έμεινε αρκετές μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και δεν είναι βέβαιο το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να πάρει... γάντια βασικού σε ένα ματς… φωτιά όπως αυτό της Τούμπας.

Σε κάθε περίπτωση, στις προπονήσεις που απομένουν ως την ανακοίνωση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη θα φανεί αν θα καταφέρει ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων να είναι κάτω από την εστία του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ