2015-02-05 20:24:49
Φωτογραφία για Πάτρα: Μαζική η συγκέντρωση Αγανακτισμένων στην πλατεία Γεωργίου
Μαζική είναι η συγκέντρωση πολιτών στην κεντρική πλατεία της Πάτρας ενάντια στις απειλές Ντράγκι.

Διαδηλωτές όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Γεωργίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον νέο εκβιασμό Νράγκι απέναντi στον ελληνικό λαό. Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και αρκετοί φορείς της πόλης.

Η πρόσκληση στο fb, με την οποία οι αγανακισμένοι έκανα γνωστή την επιστροφή τους μετά από μια μακρά περίοδο χαλαρότητας παρά τα πολλά προβλήματα της κρίσης αναφέρουν ότι "δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό".

"Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει. Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά.

Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε." επισημαίνουν μεταξύ άλλων.

Αν και η αντίδραση στις προσκλήσεις που απηύθυναν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έβρισκαν πολύ χαλαρή ανταπόκριση, αυτή τη φορά προμηνύεται μαζική συμμετοχή και οι Αγανακτισμέοι φαίνεται ότι επιστρέφουν με δυναμικό βηματισμό, τώρα όχι για να διώξουν την κυβέρνηση, αλλά για να δείξουν ότι αυτή η χώρα έχει ανάστημα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ