2015-02-05 21:34:21
Φωτογραφία για Αμφιλοχία: Η φιάλη υγραερίου προκάλεσε το κακό, στην Αθήνα τραυματίες
Μια ακριβέστερη εικόνα διαμορφώνεται πλέον γύρω από τους τραυματίες της έκρηξης στο καφενείο του Λουτρού Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που συνέλεξε το agrinionews, συνολικά 13 άτομα κατέληξαν για νοσηλεία στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Άρτας.

Εκ των εννέα ατόμων που νοσηλευτήκαν στο Αγρίνιο, δύο άτομα παραμένουν στο Νοσοκομείο. Οι σοβαρότερα τραυματίες, ένας 80χρονος και μία 42χρονη έχουν μεταφερθεί σε μονάδες εγκαυμάτων των Νοσοκομείων Γεννηματά και Ευαγγελισμού αντίστοιχα. Άλλα δύο άτομα με εγκαύματα επίσης έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά και δύο στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών, στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής. Ένα επίσης άτομο πήρε εξιτήριο.

Από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Άρτα ένας διακομίστηκε στο Θρίασιο Νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει εγκαύματα 45%.

Θα πρέπει πάντως να επισημανθεί πως στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας εκφράζεται ικανοποίηση για την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, των Νοσοκομείων και όσων ενεπλάκησαν στην περίθαλψη των τρυαματιών. Η μεταφορά των ασθενών στην Αθήνα άλλωστε γίνεται υπό την εποπτεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ