2015-02-06 13:22:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Και ο Εμπορικός Σύλλογος στο συλλαλητήριο της Τρίτης κατά της λιτότητας
Συνήλθε την Πέμπτη 5/2/2015 το Δ.Σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας στα γραφεία του Συλλόγου.

Αναφέρθηκε στα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας (ΟΑΕΕ, κόκκινα δάνεια, κ.λ.π.) και τηρούμε στάση αναμονής , περιμένοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης.

Αποφασίστηκε να συμμετέχει ο Σύλλογος την Δευτέρα 16/2/2015 στις συγκεντρώσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, ενάντια των σκληρών μέτρων της λιτότητας που αποφάσισαν ξένες δυνάμεις για την χώρα μας.

Επίσης ορίστηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για την Τετάρτη 4/3/2015 και ώρα 6:00μ.μ.

Με την ευκαιρία της συνεδρίασης του συμβουλίου κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, όπου παρόντες ήταν εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας , ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομ. Δυτ. Ελλάδος –Πελοποννήσου – Ηπείρου & Νήσων Ιονίου κ. Κώστας Παπαγιαννόπουλος , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αεριούχων Ποτών κ. Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Υαλοπινάκων Πάτρας κ. Ανδρέας Πελεκάνος και Γιάννης Βλάχος και συνάδελφοί μας έμποροι.

Το Δ.Σ. του Ε&ΕΣΠ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς του Συλλόγου μας που είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες εποχές, τους κ.κ. Βασίλη Κούλο, Γεώργιο Χάχαλη, Θεόδωρο Κωνσταντόπουλο και τις επιχειρήσεις Δούβρη.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ