2015-02-06 20:58:27
Φωτογραφία για Οι kite surfers της Πάτρας καθαρίζουν το Δρέπανο
Οταν σέβεσαι το "σπίτι σου", αυτό αποδεικνύει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Κι όταν λέμε σπίτι δεν κυριολεκτούμε αλλά αναφερόμαστε στον χώρο που καθημερινά ζεις, εργάζεσαι, αθλείσαι Οι kitesurfers και wind surfers της Πάτρας, αποδεικνύουν πως σέβονται τον τόπο που απολαμβάνουν κάνοντας όλο το χρόνο το χόμπι τους και παίρνουν πυκνά συχνά πρωτοβουλίες για τον καθαρισμό του. Χωρίς απαραίτητα να είναι εκείνοι υπεύθυνοι για τα σκουπίδια που μαζεύονται.

Ο λόγος για την παραλία του Δρεπάνου και μπροστά απο τον φάρο, στο μονοπάτι της Παναγίας και τις γύρω ακτές, οι οποίες λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών έχουν γεμίσει ξύλα και άλλα υλικά και σκουπίδια.

Η πρόταση έπεσε για άλλη μια φορά στην επίσημη σελίδα των surfers και αμέσως αποδέχτηκαν όλοι την πρόταση. Εξάλλου ο κάθενας απο τους αθλητές παίρνει πρωτοβουλία και μεριμνά για το πανέμορφο σποτ της Πάτρας, που δίνει στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ τη δυνατότητα να ξεφύγουν απο την καθημερινότητα και να δαμάσουν τα κύματα και τον άνεμο!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ